Kérdésed van? Hívj minket! +36 20 355 1331

Apple Pencil (2. Generáció)
Apple Pencil (2. Generáció)
67 990 Ft

Apple Pencil (2. Generáció)

Az Apple Pencil magasra emelte a lécet a rajzolás, jegyzetelés és dokumentumszerkesztés terén: zseniálisan természetes és pontos. Az új Apple Pencil pedig még tovább fokozza ezt az élményt. Vezeték nélkül párosítható és tölthető iPad mini (6. generáció), iPad Air (4. és 5. generáció), iPad Pro 11" (1., 2. és 3. generáció) és iPad Pro 12,9" (3., 4. és 5. generáció) készülékkel. 

67 990 Ft
Részletek

Egyszerűen többre képes.

Az új Apple Pencil mágnesesen csatlakozik az iPad Pro egyik oldalához. Megnyugtató érzés, ahogy a helyére pattan. Ekkor auto­ma­ti­ku­san összekapcsolódik a készülékkel, és a töltést is megkezdi. Egy új vezérlés is bemutatkozik: dupla koppintással funkciókat válthatsz például rajzolás vagy írás közben.

Megújult, kézbe simuló dizájn.

Az új Apple Pencilt még kényelmesebb és még természetesebb használni. Egybefüggő felületét nem törik meg csatlakozók és mozgó alkatrészek, így könnyen megtalálja a helyét a kezedben és az iPad Prón.

Egy pattintással párosítható. Vezeték nélkül tölt.

Az új Apple Pencil azonnal elkezd töltődni, amint lapos oldala érintkezik az iPad Pro jobb oldalával, és auto­ma­ti­ku­san összekapcsolódik a készülékkel. Tehát miközben töltöd az iPad Pródat, a rácsatlakoztatott Apple Penciled is tölt – mindez a precíziós mágneses technológia miatt.

Új lehetőségek dupla koppintásra.

Ha más ecsetvastagságra vagy funkcióra szeretnél váltani, elég duplán koppintani az Apple Pencil felületén. A koppintásokat testre is szabhatod, hogy még egyszerűbben válthass a leggyakrabban hasz­nált funkcióid között.

Csúcstechnika a jegyzetektől mesterművekig.

Az Apple Pencil tökéletes társ, bármikor jön meg az ihleted. Firkantsd le agymenéseidet, fess akvarellt vagy tervezz házat akár kint a terepen. Bizonyos appokban jelölgethetsz is vele, az App Store-ban pedig rengeteg alkal­mazást találsz, melyek­kel még jobban kiaknázhatod a képességeit. Bármit csinálsz, az Apple Pencilt olyan egyszerű használni, mint amilyen nehéz letenni.

Jegyzetelj e-mailre, képernyőfotóra stb.

Az Apple Pencillel írhatsz és jelölgethetsz az e-mailekben, és akár közvetlenül bele is rajzolhatsz a megnyitott appokba, például a Keynote-ba. Az iPad zároló- és hangosítógombját együtt lenyomva, majd felengedve képernyőfotót készíthetsz, és arra is azonnal el­kezd­hetsz jegyzetelni.

Fejlettebb technológia a stabil működésért.

Az Apple Pencil belsejében számos technológia dolgozik azon, hogy teljesen ösztönösen használhasd. Észrevehetetlen késleltetése és pixelpontos működése már az első pillanattól jól ismert rajz- és írószereid természetességét idézi.

Azonnal reagál, tökéletes pontossággal.

Ha pixelpontos precizitásra van szükséged, az Apple Pencilnél nem találsz jobb eszközt. Akár a műszaki illusztrációk és a finoman kidolgozott portrék hajszálvékony vonásait is biztos kézzel kezelheted az utolsó képpontig. A vastagabb vonalakhoz nyomd rá jobban, a vékonyabbakhoz kevésbé, az árnyékoláshoz pedig egyszerűen döntsd meg. Az Apple Pencillel az írás is gyakorlatilag késleltetés nélkül jelenik meg a képernyőn.

Könnyű vele.

Az Apple Pencillel a kijel­zőre koppintva felébresztheted az iPad Prót, és megnyithatod a Jegyzetek appot. Sőt az sem baj, ha írás és rajzolás közben a tenyered is hozzáér a kijel­zőhöz. Ezt ugyanis nem értelmezi jelnek a készülék, tehát pontosan úgy használhatod az Apple Pencilt, mintha papíron dolgoznál.

A művészi önkifejezés tökéletes eszköze.

Az Apple Pencil segít kifejezni kreatív ötleteidet. Legyen szó akvarellképről, belsőépítészeti tervekről vagy egy fotó rétegeinek retusálásáról, az Apple Pencillel életre keltheted az elképzeléseidet.

Adatok
Cikkszám
190198893376