Kérdésed van? Hívj minket! +36 20 355 1331

iPhone XS hátlapi üveglap csere

Azoknál a készüléktípusoknál, ahol a hátlap egybe van építve a készülék házzal gyakori meghibásodás, hogy a készülék háza elhajlik, ilyenkor a kijelző is kiugorhat a helyéről, de akár még az alaplapban is létrejöhetnek visszafordíthatatlan károk. Hajlott készülékház esetén mindenképp ajánlott annak cseréje a további hibák elkerülése végett.

Sürgősen cserére szorul az iPhone XS hátlapja, ha erősen karcosodott, illetve megtört. A probléma esztétikai szempontból sem előnyös, de meghatározóbb, hogy nagyban csökkenti a készüléked értékét, ráadásul az ujjaidat is megvághatja egy törött hátlap. Szervizünk gyorsan megszabadít ettől a frusztrációtól!

29 999 Ft
Részletek

A garanciaidő a szervizelésre és a szervizeléshez szükséges általunk beépített alkatrészekre vonatkozik, amely a javított készülék átvételétől számítandó.

 

Szerviz garancia: 12 hónap ICONIC garancia
Szervizelési idő: 24 óra

 

Budapesti szervizünkben tapasztalt munkatársaink precízen orvosolják iPhone készüléked problémáit. Szakembereinkre nyugodtan rábízhatod telefonodat, hiszen jól felszerelt szervizünkben gyors megoldást nyújtanak a készülékedben felmerülő hibákra.

Keress fel minket, ha a felsoroltak közül bármelyiket tapasztalod:

  • Ha készüléked hátlapja valamilyen fizikai behatás következtében megsérül (karcok, ütődések, törések)
  • Ha a hátlap ragasztása elenged, eláll a készülék háztól (ekkor por, kosz kerülhet a készülékbe és ez további meghibásodásokhoz vezet)

Adatok
Cikkszám
3672000304661