Kérdésed van? Hívj minket! +36 20 355 1331

iPhone XS fém középkeret csere

A készülék házának deformitása okozhatja a kijelző - néhány típus esetén a ragasztott hátlap - elválását.
Leejtés következtében is megjelenhetnek olyan sérülések a(z) iPhone XS házán, ami indokoltá teszi annak cseréjét(repedés, törés,"pókhálósodás").
A meghajlott iPhone XS készülékházban lévő alkatrészek feszülhetnek, esetenként el is törhetnek, szakadhatnak, roncsolódhatnak,mely a készülék további használatát ellehetetleníthetik.Előfordulhat, hogy szétszedés után a feszülő alkatrész elpattanhat, ami további meghibásodáshoz vezethet.
Használatból, balesetből adódóan megjelenhetnek karcok, horpadások a(z) iPhone XS házon, ezek többnyire esztétikai problémák, nem feltétlenül indokolt az alkatrész cseréje.
A(z) iPhone XS háza leggyakrabban fizikai ütés hatására tud elhajlani vagy eltörni, ami a benne lévő további alkatrészek esetleges meghibásodásához is vezethet.
59 990 Ft
Részletek

A garanciaidő a szervizelésre és a szervizeléshez szükséges általunk beépített alkatrészekre vonatkozik, amely a javított készülék átvételétől számítandó.

Szerviz garancia: 12 hónap ICONIC garancia!
Szervizelési idő: 24 óra

Budapesti szervizünkben tapasztalt munkatársaink precízen orvosolják iPhone készüléked problémáit. Szakembereinkre nyugodtan rábízhatod telefonodat, hiszen jól felszerelt szervizünkben gyors megoldást nyújtanak a készülékedben felmerülő hibákra.

Adatok
Cikkszám
3672000304685