Kérdésed van? Hívj minket! +36 20 355 1331

iPhone XR hátlapi üveglap csere

Azoknál a készülékeknél, ahol a hátlap egybe van építve a készülék házzal gyakori meghibásodás, hogy a készülék háza elhajlik. Hajlott készülékház esetén ajánlott annak cseréje a további hibák elkerülése végett.
A hátlapot esetenként kinyomhatja egy felpúposodó akkumulátor is. Ez egy nagyon veszélyes hibajelenség, mert fel is gyulladhat a készülék. A felpúposodott hátlap az esetek nagy részében el is szokott repedni. Ilyenkor a(z) iPhone XR hátlap csere mellett az akkumulátort is feltétlenül cserélni kell.
Extrém esetekben előfordulhat, hogy a hátlap ragasztása elenged, eláll a készülék háztól, emiatt kosz, por és nedvesség kerülhet a készülékbe, mely további meghibásodásokhoz vezethet. Ez az elválás lehet az elöregedő ragasztó réteg miatt, de gyakrabban az áll a háttérben, hogy a ház meg van hajolva, és a hátlapban felgyülemlett feszültség miatt engedi el a hátlapot. Ilyenkor az is előfordulhat, hogy a készülék házát is cserélni kell.
A(z) iPhone XR hátlapja legtöbb esetben fizikai behatások, elejtés hatására sérülhet. Ilyenkor megjelennek a karcok, ütődések, horzsolások, törések (akár a teljes hátlap "pókhálósodhat"). Ilyen szélsőséges esetekben, csak a(z) iPhone XR hátlap cseréje fogja megoldani a fennálló problémát.

 

A garanciaidő a szervizelésre és a szervizeléshez szükséges általunk beépített alkatrészekre vonatkozik, amely a javított készülék átvételétől számítandó.

 

Szerviz garancia: 3 hónap ICONIC garancia
Szervizelési idő: 24 óra
29 999 Ft
Részletek

Budapesti szervizünkben tapasztalt munkatársaink precízen orvosolják iPhone készüléked problémáit. Szakembereinkre nyugodtan rábízhatod telefonodat, hiszen jól felszerelt szervizünkben gyors megoldást nyújtanak a készülékedben felmerülő hibákra.

Adatok
Cikkszám
3672000304760