Kérdésed van? Hívj minket! +36 20 355 1331

Apple iPad Pro 11" (2021) 256GB Wi-Fi Asztroszürke (Space Gray)

Kiszállítás 5-10 munkanap

Részletek

Gyártó: Apple
Modell: iPad Pro 11 2021 256GB


Leírás:

M1 chip

Az M1 chippel az iPad Pro kategóriájában a leggyorsabb eszközzé lépett elő. Úgy terveztük, hogy teljes mértékben kihasználja az M1 lenyűgöző teljesítményét és egyedi technológiai megoldásait, köztük a fejlett képjelfeldolgozó egységet és az egyesített memóriaarchitektúrát. És az M1 energiatakarékossága révén az iPad Pro továbbra is vékony és könnyű, mégis egész nap bírja az akkumulátora – egyszerre erős és kiválóan hordozható.

Jobb teljesítmény, gyorsabb grafika

Az M1 chip nyolcmagos CPU-ja akár 50%-kal gyorsabb működésre, új kategóriát teremtő nyolcmagos GPU-ja pedig akár 40%-kal gyorsabb grafikus teljesítményre teszi képessé az iPad Prót. Így akár összetett AR-modelleket építesz, akár nagy képkockasebességgel játszol konzolminőségű játékokat, nem fogsz csalódni.

Gyönyörűen hordozható

A 11 hüvelykes iPad Pro bámulatos Liquid Retina kijelzője nemcsak a készülék kiváló hordozhatóságához járul hozzá, hanem a technológiai fejlettsége is lenyűgöző – ProMotion és True Tone technológiát, valamint széles, P3 színtartományt használ rendkívül alacsony tükröződéssel. Ezek együtt gondoskodnak arról, hogy minden gyönyörűen mutasson és gördülékenyen működjön.

Wi-Fi 6

A gyors vezeték nélküli kapcsolat kritikus fontosságú a dolgok hatékony intézéséhez. A Wi-Fi 6-tal nyugodt lehetsz afelől, hogy a lehető leggyorsabb Wi-Fi-kapcsolatod lesz.

Ultraszéles kamera Rivaldafény funkcióval

Az iPad Pro új ultraszéles kamerát kapott, melyet 12 megapixeles érzékelője és 122 fokos látószöge FaceTime-hívásokhoz és az új Rivaldafény funkcióhoz is ideálissá tesz. A kamera emellett látványos Portré módú szelfiket is készít, és a TrueDepth kamerával együtt az iPad Pro zárolását is segít biztonságosan feloldani a Face ID-val.

Rivaldafény

Az új ultraszéles látószögű kamerát és az iPad gépi tanulási képességeit kihasználó új Rivaldafény funkcióval a videohívás egészen újfajta módját élheted át. Automatikusan plánol, hogy a képen tartson, miközben mozogsz a kamera előtt. Ha mások is beszállnak melléd a hívásba, a befogott kép kizoomol, ha pedig távoznak, ismét rád zoomol. A FaceTime-mal és más videokonferencia-appokkal is használható Rivaldafénnyel így minden eddiginél jobb élmény lesz a videohívás.

Pro kamerák

A széles és az ultraszéles látószögű kamerával tökéletes fotókat és videókat készíthetsz, sőt akár többkamerás rendszert is összeállíthatsz. És az M1 chip hatékonyabb képjelfeldolgozó processzorával az iPad Próra is megérkezett a Smart HDR 3 technológia.

LiDAR

A LiDAR-szkenner megméri, mennyi idő alatt verődik vissza a fény a tárgyakról, majd mélységtérképet rajzol a környezetedről. Így a fejlesztők még élvezetesebbé tehetik a kiterjesztett valóságot. A hatékony képjelfeldolgozó processzorral együttműködve gyér megvilágításban is sokkal pontosabban állítja be a képek és a videók élességét, és csökkenti az expozíciós időt.

Hatékony az alkotói munkafolyamatok során

Új Thunderbolt-támogatásának köszönhetően ez a leggyorsabb és legsokoldalúbb port az iPad történetében. Kompatibilis a meglévő USB-C csatlakozós eszközeiddel, emellett a gyors külső adattárolóktól a kijelzőkön át a dokkolókig számos nagy teljesítményű kiegészítő használatához is utat nyit az iPad Prón. Így semmi akadálya a nagy fájlok másolásának, sőt akár Pro Display XDR-t is csatlakoztathatsz teljes 6K-s felbontással.

Az iPadet könnyű megszeretni és még könnyebb használni

Az iPadOS ugyanarra a szilárd alapra épít, mint az iOS, de teljesen kihasználja az iPad képességeit, és több funkciót kínál, hogy az iPadet érintéssel, ceruzával, billentyűzettel és érintőpaddal is irányíthasd. Az iPadOS 14-gyel pedig újabb lehetőségek nyílnak meg előtted: például gépelt szövegként másolhatod át a kézzel írt jegyzeteket.

Még több ok, hogy a Prót válaszd:

  • Thunderbolt port 40 Gb/s-os sávszélességgel többek között kijelzők és meghajtók csatlakoztatásához
  • Öt stúdióminőségű mikrofon rögzíti a hangot, ha például videót készítesz vagy zenét írsz
  • A négy hangszórós rendszer mozis élményt nyújt, és támogatja a Dolby Atmos hangzást
Adatok
Cikkszám
6355