Kérdésed van? Hívj minket! +36 20 355 1331

Apple iPad Pro 12.9" (2021) 128GB Wi-Fi Ezüst (Silver)

Kiszállítás 5-10 munkanap

Részletek

Gyártó: Apple
Modell: iPad Pro 12.9 2021 128GB


Leírás:

M1 chip

Az M1 chippel az iPad Pro kategóriájában a leggyorsabb eszközzé lépett elő. Úgy terveztük, hogy teljes mértékben kihasználja az M1 lenyűgöző teljesítményét és egyedi technológiai megoldásait, köztük a fejlett képjelfeldolgozó egységet és az egyesített memóriaarchitektúrát. És az M1 energiatakarékossága révén az iPad Pro továbbra is vékony és könnyű, mégis egész nap bírja az akkumulátora – egyszerre erős és kiválóan hordozható.

Jobb teljesítmény, gyorsabb grafika

Az M1 chip nyolcmagos CPU-ja akár 50%-kal gyorsabb működésre, új kategóriát teremtő nyolcmagos GPU-ja pedig akár 40%-kal gyorsabb grafikus teljesítményre teszi képessé az iPad Prót. Így akár összetett AR-modelleket építesz, akár nagy képkockasebességgel játszol konzolminőségű játékokat, nem fogsz csalódni.

A 12,9 hüvelykes iPad Pro extrém dinamika­tartománnyal érkezik

Élethűen részlet­gazdag képével és egymillió az egyhez kontrasztarányával a Liquid Retina XDRkijelző éppúgy ideális HDR-fotók és -videók megjelenítéséhez és szerkesztéséhez, mint filmek és tévé­műsorok nézéséhez. 1000 nites teljes kijelzős fényereje és 1600 nites csúcs­fényereje is lenyűgöző, emellett olyan korszerű kijelzőtechnológiákat is felvonultat, mint a széles, P3 színtartomány, a True Tone és a ProMotion.

Mini LED-ek

Az extrém nagy fényerőt a kijelző mögött rácsszerkezetben elrendezett, annak teljes felületét befedő LED-ekkel értük el. Ezek az egyedi tervezésű mini-LED-ek 120-szor kisebbek, mint az előző modell LED-jei, hogy elférjenek az elképesztően vékony iPad Próban. A speciálisan az iPad Próhoz tervezett optikai filmek és diffúzor­rétegek pedig a fény hatékonyabb keverésével teszik lehetővé, hogy egy mindössze 6,4 mm vastag eszköz ilyen fényerőt tudjon produkálni.

LED-fényerőszabályozási zónák

Több mint 10 ezer mini LED-et csoportosítottunk több mint 2500 helyi fényerőszabályozási zónába, hogy a fényerő – a megjelenített tartalomtól függően – zónánként külön-külön pontosan szabályozható legyen, és elérhessük a bámulatos, egymillió az egyhez kontrasztarányt. Így még az a HDR-tartalom is minden eddiginél élethűbben jelenik meg a kijelzőn, amely igen apró megvilágított pontokat tartalmaz – mint például a galaxisokat ábrázoló képek és az akciófilmek látványos robbanásai.

Wi-Fi 6

A gyors vezeték nélküli kapcsolat kritikus fontosságú a dolgok hatékony intézéséhez. A Wi-Fi 6-tal nyugodt lehetsz afelől, hogy a lehető leggyorsabb Wi-Fi-kapcsolatod lesz.

Ultraszéles kamera Rivaldafény funkcióval

Az iPad Pro új ultraszéles kamerát kapott, melyet 12 megapixeles érzékelője és 122 fokos látószöge FaceTime-hívásokhoz és az új Rivaldafény funkcióhoz is ideálissá tesz. A kamera emellett látványos Portré módú szelfiket is készít, és a TrueDepth kamerával együtt az iPad Pro zárolását is segít biztonságosan feloldani a Face ID-val.

Rivaldafény

Az új ultraszéles látószögű kamerát és az iPad gépi tanulási képességeit kihasználó új Rivaldafény funkcióval a videohívás egészen újfajta módját élheted át. Automatikusan plánol, hogy a képen tartson, miközben mozogsz a kamera előtt. Ha mások is beszállnak melléd a hívásba, a befogott kép kizoomol, ha pedig távoznak, ismét rád zoomol. A FaceTime-mal és más videokonferencia-appokkal is használható Rivaldafénnyel így minden eddiginél jobb élmény lesz a videohívás.

Pro kamerák

A széles és az ultraszéles látószögű kamerával tökéletes fotókat és videókat készíthetsz, sőt akár többkamerás rendszert is összeállíthatsz. És az M1 chip hatékonyabb képjelfeldolgozó processzorával az iPad Próra is megérkezett a Smart HDR 3 technológia.

LiDAR

A LiDAR-szkenner megméri, mennyi idő alatt verődik vissza a fény a tárgyakról, majd mélységtérképet rajzol a környezetedről. Így a fejlesztők még élvezetesebbé tehetik a kiterjesztett valóságot. A hatékony képjelfeldolgozó processzorral együttműködve gyér megvilágításban is sokkal pontosabban állítja be a képek és a videók élességét, és csökkenti az expozíciós időt.

Hatékony az alkotói munkafolyamatok során

Új Thunderbolt-támogatásának köszönhetően ez a leggyorsabb és legsokoldalúbb port az iPad történetében. Kompatibilis a meglévő USB-C csatlakozós eszközeiddel, emellett a gyors külső adattárolóktól a kijelzőkön át a dokkolókig számos nagy teljesítményű kiegészítő használatához is utat nyit az iPad Prón. Így semmi akadálya a nagy fájlok másolásának, sőt akár Pro Display XDR-t is csatlakoztathatsz teljes 6K-s felbontással.

Az iPadet könnyű megszeretni és még könnyebb használni

Az iPadOS ugyanarra a szilárd alapra épít, mint az iOS, de teljesen kihasználja az iPad képességeit, és több funkciót kínál, hogy az iPadet érintéssel, ceruzával, billentyűzettel és érintőpaddal is irányíthasd. Az iPadOS 14-gyel pedig újabb lehetőségek nyílnak meg előtted: például gépelt szövegként másolhatod át a kézzel írt jegyzeteket.

Adatok
Cikkszám
6580