Kérdésed van? Hívj minket! +36 20 355 1331

Apple iMac  21.5" 2013 Late Használt (i5 2.7GHz/8GB/1TB/ Intel Iris Pro 1536MB)
Apple iMac 21.5" 2013 Late Használt (i5 2.7GHz/8GB/1TB/ Intel Iris Pro 1536MB)
124 990 Ft

Apple iMac 21.5" 2013 Late Használt (i5 2.7GHz/8GB/1TB/ Intel Iris Pro 1536MB)

Apple iMac  21.5" 2013 Late Használt (i5 2.7GHz/8GB/1TB/ Intel Iris Pro 1536MB)

Nyugodt szívvel válaszd ezt a használt készüléket, nem fog csalódás érni. Azt is megmondom miért:
több mint 10 éves szerviztapasztalat  
3 hónap garancia, mely bővíthető 
32 pontos szervizteszt
ellenőrzött múltú készülékek
személyes átvétel Budapesten és Debrecenben
futárszolgálat esetén kiszállítása 1-3 munkanap

 

Ne ijedj meg a „használt” jelzőtől, semmi rosszat nem jelent, mondhatnánk akár azt is „second hand”. Minden termékünk maximális szoftveres és optikai ellenőrzésen esik át. Neked és Nekünk is fontos, hogy ne „zsákba macska” fogadjon, mikor megérkezik iMaced, ezért mindent részletesen lefotózunk, még az esetleges hibákat is bevállaljuk. Ha mindezek mégsem győztek meg, gyere be nyugodtan valamelyik üzletünkbe és próbáld ki személyesen. Garantáltan nem fogsz csalódni!

Kérdésed van?
+36 20 349 3672
info@iconicphone.hu

124 990 Ft
Részletek

EZÉRT VEGYÉL TŐLÜNK HASZNÁLT KÉSZÜLÉKET

A használt készülékek iránt évről-évre egyre nagyobb kereslet alakul ki. Tapasztalataink alapján a használt telefon is lehet minőségi, jó választás. Éppen ezért, mi is "használt teló" pártiak vagyunk. Valljuk, hogy ellenőrzött forrásból, garanciával sokkal jobban megérheti használt telefont, tabletet, vagy akár notebookot (azon belül is MacBook-ot) vásárolni. Ez nem a szó rosszértelmében vett "olcsó" megoldás, szimplán egy jó ár-érték arányú döntés.

Nem egyértelmű, hogyan tudunk minőséget nyújtani használt telefonokból?

Úgy döntöttünk, hogy elmagyarázzuk Nektek hogyan zajlik egy használt készülék értékesítése, miként kerülnek eladó sorba ezek az eszközök.

Beszerzés

Nagyon fontos szem előtt tartani, hogy az iON Store mind a debreceni, mind a budapesti üzletében csak ellenőrzött múltú, többnyire cégektől származó készülékeket kínál értékesítésre. Ez kizárja azt, hogy bármilyen kétes előéletű, esetleg lopott telefon kerüljön a megrendelőnkhöz. Ez későbbiekben biztosítja a vevő bizalmát és védelmét.

Kicsomagolás

Bátran merjük kijelenteni, hogy Magyarország keleti régiójában hozzánk fut be a legtöbb használt telefon. Az érkezést követően egyesével nézzük át a mobilokat, esetleges hibákat keresve. Azt a készüléket ahol már a bekapcsolás előtt felfedezzük a hibát azonnal a SAJÁT nagyszervizünkbe küldjük (egyébként az iON Store-nak régebb óta van szervize mint boltja, és az indulás óta ugyan azok a srácok javítanak nem kevés tapasztalattal és tudással).

Tesztelés

Ha a vizsgált termék átment a küllemének ellenőrzésén indulhat a tesztelése. Saját, általunk fejlesztetett szoftvert alkalmazunk, ami a készülék összes funkcióját teszteli (kamera, mikrofon, érzékelők stb.). A rendszer 99%-os biztosággal képes kiszűrni a hibát, amelyet azonnal orvoslunk. Természetesen ott marad az az 1%, amit átmegy a szitán, éppen ezért a hozzánk hasonló kereskedésekkel, GSM üzletekkel szemben mi nem 1 hónap, hanem 3 hónap garanciát vállalunk az eszközökre!

Készletezés és weboldalra feltöltés

A teszten sikeresen átesett készülékeinket készletezzük üzleteink valamelyikében (a termék bemutató aloldalán látod is éppen melyik boltban átvehető személyesen), majd ezt követően feltöltjük saját képeivel a weboldalra. Fontos tudni, hogy mi minden egyes terméket lefotózunk, ennek köszönhetően amit megrendelsz, valóban azt kapod. Ügyelünk arra, ha esetleg valamilyen ütődés, vagy karc található az eszközön azt külön fotókon is megmutassuk. Mi nem árulunk "zsákba macskát"!

A rendelés folyamata

Ha elköteleződsz valamelyik iPhone, vagy akár Androidos készülék irányába, választhatod a személyes átvételt, de akár futárszolgálattal is szívesen elküldjük Neked. Nekünk mindenki fontos, ezért szeretnénk megkérni, ha bármilyen extra igényed lenne, vagy kérdésed a készülékkel, szállítással kapcsolatban, esetleg szeretnél hozzá egy tokot, vagy tegyünk fel az üvegfóliát, írj nekünk bátran!

Adatok
Cikkszám
C02LL5QTF8J2