Kérdésed van? Hívj minket! +36 20 355 1331

Apple Watch Series 8 GPS 45mm Éjfekete alumíniumtok Éjfekete sportszíj

Kiszállítás 3-5 munkanap

Részletek

Watch Series 8

 

Nagy lépés az egész­ségért.

Nélkülözhetetlen társad most még többet tud. Testhőmérséklet-figyelés funkciója hasznos infor­mációkkal szolgál a menstruá­ciós ciklu­sodról. Az Ütközés­észlelés a segítségedre lehet vész­helyzetek­ben, az Alvás­fázisokkal pedig alaposabban megismerheted alvási szoká­saidat. Az egészség órája a jövőből minden eddiginél jobban mutat.

 

Dizájn és strapabíróság.

A teljes előlapot kitöltő 41 mm, vagy 45 mm-es Retina kijelző lenyű­göző, bárhonnan is nézed, és minden tűéles rajta. A színek ragyogóak, a számlapok pedig fényesebbek, és az órád felemelése nélkül is könnyebben leolvashatók.

Repedésálló: Strapabírónak tervezve. Porálló, IP6X tanúsítással. Vízálló: WR50-es vízállóság, hogy úszhass is vele.

 

Egészségről tudatosan.

Testhőmérséklet-figyelés: Az iPhone-od Egészség appjával együtt használva hasznos információkkal szolgál a menstruációs ciklu­sodról.

Fejlett érzékelők: Az EKG appal az egy­elvezetéses elektro­kardio­gramhoz hasonló EKG‑t tudsz készíteni, és a vér­oxigén­szintedet is bármikor ellenőrizheted az órával.

Alvás app: Követheted az alvásod minőségét, az Alvás­fázisokkal pedig visszanézheted, mennyi időt töltöttél REM-fázisban, illetve felületes és mély alvással.

 

Biztonság: Segítség, amelyre reméljük sosem lesz szükséged.

Az Ütközés­észlelés és az Esés­észlelés auto­matikusan képesek segélyhívást indítani. A Vész­helyzet – SOS funkciónak kö­szönhe­tően pedig egy gomb­nyomással jelezheted, hogy segítségre van szükséged.

 

Fitnesz: Nagyon megmozgat.

A tovább­fejlesztett Edzés app új lehetőségeket kínál a mozgáshoz, edzéseidet pedig sokoldalú mérő­számokkal szabhatod magadra.

 

Kapcsolat­tartás. Mindenhez közel lehetsz, ami fontos.

Telefonálj és küldj üzenete­ket közvetlenül az órádról.
Egész napos aksiüzemidő. Akár 18 órás üzemidő, Alacsony töltöttségű módban pedig akár 36 óra.

Adatok
Cikkszám
apple_watch_series8_45mm_gps_midnight_black