Kérdésed van? Hívj minket! +36-70/329-5886

Szűrés
Ár (Ft)
4 999 Ft - 24 999 Ft
Termék státusza

IPAD MINI 1 SZERVIZ ÁRAK

13termék
szerviz100841
Az iPad minivel való internetalapú telefonbeszélgetésekhez (pl. Skype), diktáláshoz, Siri-hez, hangemlékeztetőhöz és minden hangot felvevő applikációhoz az iPad mini mikrofonja biztosítja a hangot. Az iPad mini mikrofon hibájára utal, ha a lejátszott hangok nagyon halkan, recsegve, torzulva vagy egyáltalán nem hallhatóak.
14 999 Ft
szerviz100834
Az iPad mini 7,9 inch átmérőjű, LED-es hátsó megvilágítású, 1024x768-as képfelbontásra képes, Multi-Touch LCD kijelzővel rendelkezik, amely az úgynevezett IPS technológián alapszik. Jellemzően mechanikus sérülés miatt válik szükségessé az iPad mini LCD paneljének cseréje. Bár ritkán, szoftveres hiba is előfordulhat.
19 999 Ft
szerviz100842
Az iPad Mini home gomb meghibásodásáért legtöbb esetben a beszivárgott folyadék vagy egyéb szennyeződés okolható. Ha a home gomb tönkre megy, beesettség érzetét kelti, esetleg kilazul - vagy épp szorul - és a nyomásra nehezen vagy egyáltalán nem reagál.
14 999 Ft
szerviz100839
Szoftveres és hardveres hibák egyaránt okozhatják az iPad Mini hátlapi kamerájának meghibásodását. Szoftveres hiba esetén az alábbiakat tapasztalhatjuk: a kamera applikáció megnyitására nem tölt be a kamera képe, illetve ha mégis betölt, akkor is rendszeresen összeomlik, így gyakorlatilag alkalmatlan videók vagy fényképek készítésére. Amennyiben azt érzékeljük, hogy a problémát biztosan nem a készülék hátlapjának elmozdulása okozza, a szoftveres megoldás elsőként a következő lehet: az összes ...
14 999 Ft
szerviz100837
Különböző fizikai sérülések során az iPad mini hátlapja (háza) könnyen berepedhet, elhajolhat, de még egyszerű használat közben is megkarcolódhat. A karcok jellemzően csak esztétikai hibát jelentenek, amelyek csak a tulajdonost zavarják. Abban az esetben viszont, ha a készüléket erősebb behatás éri, és emiatt eldeformálódik a ház, akkor megeshet, hogy bizonyos gombok nem megfelelően, vagy esetleg egyáltalán nem reagálnak.
19 999 Ft
szerviz100843
Minden készülék által kibocsátott hangért, pl. értesítés, voice memo, csengőhang vagy visszajátszott videó, az iPad mini alsó hangszórója felel. Előfordulhat, hogy a hangszórót valamilyen szoftveres vagy hardveres meghibásodás éri, ekkor a készülék nem bocsájt ki hangot.
14 999 Ft
szerviz100833
Jellemzően mechanikus behatás okozza az iPad mini érintőüvegének vesztét. Attól függően, milyen mértékű a sérülés, az érintőüveg bepókhálósodhat vagy berepedhet, rendkívüli esetben az is előfordulhat, hogy kicsi üvegdarabok esnek ki belőle, amelyek nagyon veszélyesek a tenyerünkre vagy kezünkre nézve!
24 999 Ft
szerviz100840
A Face-Time HD kamera, ahogyan az Apple nevezi, az iPad mini előlapi kamerája, amelyet 1,2 megapixeles fényképek és 720p felbontású HD felvételek készítésére terveztek. Pluszban található benne hátsó megvilágítású érzékelő, expozíciómódosítási lehetőség, valamint arcészlelés. A készülék előlapi kamerájának köszönhető, hogy az iPad Air/Mini kiválóan alkalmas selfie-k készítésére.
14 999 Ft
szerviz100836
Az iPad Mini dock csatlakozója az Apple-nél már megszokott lightning típusú csatlakozó. Ahogyan a legtöbb elektronikai cikk, úgy az iPad Mini dokkolója is beázás vagy valamilyen szennyeződés hatására hibásodik meg. Ilyenkor különböző érintkezési hibákat észlelhetünk táblagépünkön, melynek megszüntetéséhez az iPad Mini dock flex kabelénak cseréje szükséges.
14 999 Ft
szerviz100838
Az iPad Mini felső szalagkábelén helyezkedik el a táblagép bekapcsoló gombja is. Az alkatrész meghibásodása esetén esetleg nem reagál a nyomásra esetleg beesettnek érezzük azt. Ha az iPad Mini nem kapcsol be, ellenőrizzük, hogy fel van-e töltve! Ha a probléma továbbra is fennáll, a táblagép felső szalagkábele hibásodott meg, ilyenkor a flex kábel cseréje szükséges.
14 999 Ft
szerviz100835
Az iPad Mini akkumulátora a mindennapi használat során folyamatos igénybevételnek van kitéve, ennek hatására ez az egyik leggyorsabban romló alkatrész. Tipikus hibajelei lehetnek a gyors lemerülés, az alacsony töltöttségi szinten való újraindulás, kikapcsolás vagy a töltőkábel lecsatlakoztatását követő kikapcsolás. Ilyen esetekben érdemes az akkumulátort cserélni.
14 999 Ft
 
13termék