Kérdésed van? Hívj minket! +36 20 355 1331

IPHONE 5 SZERVIZ ÁRAK

37termék
szerviz100101

Szervizelési idő: 7 munkanap

A Wi-Fi IC meghibásodásakor gyenge a Wi-Fi jel, vagy eleve semmilyen Wi-Fi-hálózatot nem lát az iPhone, vagy csatlakozni sem hajlandó, hiába jó a jelszó, amit beírtunk. Ilyenkor az is előfordul, hogy a Wi-Fi vagy a Bluetooth opció kiszürkül a beállításokon belül. Az alaplapi hibák bevizsgálása és javítása nagy szakértelmet és professzionális eszközparkot igényel, így a javítási idő akár több nap is lehet. Kérlek javítás előtt egyeztess kollégáinkkal.

21 999 Ft
Nem vásárolható!
szerviz100440

Szervizelési idő: 1 óra

Ha már halkan hallod beszélgetőpartnered hangját nem feltétlenül szükséges egyből hangszórót cseréltetned. Sok esetben segít ha speciális vegyszerrel kitisztítjuk és sűrített levegővel kifújjuk a hangszórókat.

3 999 Ft
Nem vásárolható!
szerviz100098

Szervizelési idő: 7 munkanap

Ha a készülék érintés érzékelése időnként megáll, netán önálló életre kel és magától érint, vagy csak bizonyos sávokban nem érzékel, akkor az alaplapon található vezérlő IC cseréje szükséges. Ez a hiba általában mechanikai behatások következménye vagy beázás miatt alakul ki.

19 999 Ft
Nem vásárolható!
szerviz100097

Szervizelési idő: 7 munkanap

A töltésvezérlő IC meghibásodása esetén a készülék nagyon gyorsan merül, és pár óra alatt képes nullára meríteni az akkumulátort, amely sok esetben nem is tud elindulni külső beavatkozás nélkül. Töltőre csatlakoztatva kijelzi ugyan a töltést, de valójában nem tölt, hanem merül, és ha ezután kikapcsol, már nem is képes bekapcsolni.

24 999 Ft
Nem vásárolható!
szerviz100106

Szervizelési idő: 7 munkanap

Térerő ingadozás illetve térerő vesztés esetén előfordulhat hogy valamelyik alaplapi alkatrész ( végfokozat, tekercsek(couplerek)) meghibásodnak vagy forrasztásuk felszakad. Javításuk nagyon összetett tudást és műszerparkot igényel.

24 999 Ft
Nem vásárolható!
szerviz100099

Szervizelési idő: 7 munkanap

A táp IC felel az egész készülék megfelelő tápellátásáról. Ide tartozik a töltésvezérlés, a kijelző háttérvilágításának kiszolgálása, és a processzor megfelelő feszültséggel való ellátása. A hibajelenségek nagyon széleskörűek, előfordulhat, hogy a készülék be sem kapcsolható, vagy túlzottan melegszik, vagy az érintés érzékelés nem működik. Mindenképp bevizsgálás szükséges amennyiben javításra kerül a sor.

24 999 Ft
Nem vásárolható!
szerviz100080

A készülék lassulása, gyorsabb merülése, rendelellenes funkcionális működése szoftveres eredetű problémára utalhat. Ilyenkor töröljük a készülék teljes háttértárának tartalmát és egy teljesen új IOS rendszert teszünk a készülékre. Nem összetévesztendő a szoftverfrissítéssel.

4 999 Ft
Nem vásárolható!
szerviz100112

Szervizelési idő: 2 óra

A szenzor kábel meghibásodása esetén előfordul, hogy a beszédhangszóró szakadozik, a készülék nem sötétedik és érzéketlenedik el, így az arcunkhoz emelve megnyomhatunk bármely gombot a készülék kijelzőjén. Ha egy készülék jól működik a közelítés szenzor (proximity sensor) arcunkhoz emelve kikapcsolja a kijelzőt. Amennyiben ez nem történik meg úgy a kábel cseréje szükséges

8 999 Ft
Nem vásárolható!
szerviz100109
A bármi okból elveszett, vagy mechanikai sérülés hatására deformálódott SIM-tálca helyett egy új, a készülék színével egyező SIM-tálcát adunk.
2 999 Ft
Nem vásárolható!
szerviz100105

Szervizelési idő: 2 óra

A SIM-olvasó általában akkor sérül meg amikor beteszünk egy sim átalakítót sim kártya nélkül vagy valamely szakszerűtlen beavatkozáskor. Adott esetben beázás miatt is sérülhet. Ebben az esetben szükséges a sim olvasó cseréje.

11 999 Ft
Nem vásárolható!
szerviz100111

Szervizelési idő: 2 óra

A rezgőmotor hibája legtöbbször abból derül ki, hogy az egyáltalán nem, vagy csak jelentősen gyengébben vagy furcsán rezeg, hiába van az egyébként bekapcsolva. Javításkor a meghibásodott alkatrészt újra cseréljük.

7 999 Ft
Nem vásárolható!
 
37termék