Kérdésed van? Hívj minket! +36-70/329-5886

Szűrés
Ár (Ft)
1 999 Ft - 14 999 Ft
Termék státusza

IPHONE 4S SZERVIZ ÁRAK

Javítás folyamata:

  1. Készülékedet elhozod üzletünkbe.
  2. Rögzítjük a személyes, valamint készüléked adatait.
  3. Munkalapot készítünk az általad elmondott hibák alapján illetve tájékoztatunk a javítás költségéről és várható időtartamáról. A javítások 80%-a 1 órán belül elkészül.
  4. Szerviztechnikusok a javítás megkezdése előtt teljeskörű 32 pontos diagnosztikai vizsgálatot futtatnak le a készülékeden. Az esetleges meghibásodásról még a javítás előtt értesítünk Téged!
  5. Elvégezzük a javítást dokumentáljuk a folyamatot majd ismét teszteljük a készüléket.
  6. A javítás végeztével telefonon vagy sms-ben értesítünk, hogy a készülék elkészült és átvehető.
  7. Átvételkor számlát állítunk ki amivel 1 év garanciát biztosítunk a beszerelt alkatrészre. A Kollégák hasznos információt adnak készüléked használatával kapcsolatban.

34termék
szerviz100064
A Wi-Fi IC meghibásodásakor gyenge a Wi-Fi jel, vagy eleve semmilyen Wi-Fi-hálózatot nem lát az iPhone, vagy csatlakozni sem hajlandó, hiába jó a jelszó, amit beírtunk. Ilyenkor az is előfordul, hogy a Wi-Fi vagy a Bluetooth opció kiszürkül a beállításokon belül. Az alaplapi hibák bevizsgálása és javítása nagy szakértelmet és professzionális eszközparkot igényel, így a javítási idő akár több nap is lehet. Kérlek javítás előtt egyeztess kollégáinkkal.
14 999 Ft
szerviz100061
Ha a készülék érintés érzékelése időnként megáll, netán önálló életre kel és magától érint, vagy csak bizonyos sávokban nem érzékel, akkor az alaplapon található vezérlő IC cseréje szükséges. Ez a hiba általában mechanikai behatások következménye vagy beázás miatt alakul ki.
14 999 Ft
szerviz100060
A töltésvezérlő IC meghibásodása esetén a készülék nagyon gyorsan merül, és pár óra alatt képes nullára meríteni az akkumulátort, amely sok esetben nem is tud elindulni külső beavatkozás nélkül. Töltőre csatlakoztatva kijelzi ugyan a töltést, de valójában nem tölt, hanem merül, és ha ezután kikapcsol, már nem is képes bekapcsolni.
14 999 Ft
szerviz100069
Térerő ingadozás illetve térerő vesztés esetén előfordulhat hogy valamelyik alaplapi alkatrész ( végfokozat, tekercsek(couplerek)) meghibásodnak vagy forrasztásuk felszakad. Javításuk nagyon összetett tudást és műszerparkot igényel.
14 999 Ft
szerviz100062
A táp IC felel az egész készülék megfelelő tápellátásáról. Ide tartozik a töltésvezérlés, a kijelző háttérvilágításának kiszolgálása, és a processzor megfelelő feszültséggel való ellátása. A hibajelenségek nagyon széleskörűek, előfordulhat, hogy a készülék be sem kapcsolható, vagy túlzottan melegszik, vagy az érintés érzékelés nem működik. Mindenképp bevizsgálás szükséges amennyiben javításra kerül a sor.
14 999 Ft
szerviz100042
A készülék lassulása, gyorsabb merülése, rendelellenes funkcionális működése szoftveres eredetű problémára utalhat. Ilyenkor töröljük a készülék teljes háttértárának tartalmát és egy teljesen új IOS rendszert teszünk a készülékre. Nem összetévesztendő a szoftverfrissítéssel.
2 999 Ft
szerviz100075
A szenzor kábel meghibásodása esetén előfordul, hogy a beszédhangszóró szakadozik, a készülék nem sötétedik és érzéketlenedik el, így az arcunkhoz emelve megnyomhatunk bármely gombot a készülék kijelzőjén. Ha egy készülék jól működik a közelítés szenzor (proximity sensor) arcunkhoz emelve kikapcsolja a kijelzőt. Amennyiben ez nem történik meg úgy a kábel cseréje szükséges
6 999 Ft
szerviz100072
A bármi okból elveszett, vagy mechanikai sérülés hatására deformálódott SIM-tálca helyett egy új, a készülék színével egyező SIM-tálcát adunk.
2 999 Ft
szerviz100068
A SIM-olvasó általában akkor sérül meg amikor beteszünk egy sim átalakítót sim kártya nélkül vagy valamely szakszerűtlen beavatkozáskor. Adott esetben beázás miatt is sérülhet. Ebben az esetben szükséges a sim olvasó cseréje.
8 999 Ft
szerviz100074
A rezgőmotor hibája legtöbbször abból derül ki, hogy az egyáltalán nem, vagy csak jelentősen gyengébben vagy furcsán rezeg, hiába van az egyébként bekapcsolva. Javításkor a meghibásodott alkatrészt újra cseréljük.
4 999 Ft
szerviz100047
A legtöbbször a dock csatlakozó cseréjével cserélődik a mikrofon is. Az iphone készülékekben 2 mikrofon található az egyik a fő mikrofon amelyet normál beszélgetés közben használunk(ebbe beszélünk a telefon alján), a másik a kihangosítás és a videózás közben használatos a hangfeldolgozásra. Van olyan eset hogy a beszédmikrofon hibáját a kihangosításért felelős mikrofon okozza mivel a kihangosításért felelős mikrofon zajszűrő üzzemmódba kapcsol normál telefonálás közben, ezért ha ez nem működi...
6 999 Ft
 
34termék