Kérdésed van? Hívj minket! +36 20 355 1331

IPHONE 11 SZERVIZ ÁRAK

10termék 110
szerviz154477ugy

Legtöbb esetben törött kijelzővel keresik fel szervizünket az ügyfelek. Fontos kiemelni, hogy kizárólag gyári minőségű beépítésével foglalkozunk azért, hogy a lehető legjobb minőséget tudjuk biztosítani.

49 990 Ft
Nem vásárolható!
szerviz11_12

Szoftveres visszaállítás
Ehhez a munkafolyamathoz számítógépre kell csatlakoztatni a készüléket. Minden gyártónak külön-külön van egy erre (is) specializálódott programja, amit adott esetben szükséges használni. (Apple - iTunes)
A frissítés során minden adat letörlődik a készülékről, ezért lehetőséged van biztonsági mentést kérni. Ilyenkor a személyes adataidat (képeket, videókat, jegyzeteket, névjegyzéket, stb.) lementjük a készülékről. A visszaállítás befejeztével ezeket az adatokat visszamentjük a telefonra, így minden adat megmarad a telefon tárhelyén.
Ugyanakkor nagyon fontos megjegyezni: előfordulhat, hogy a probléma oka egy alkalmazásban rejtőzik. Az adatok visszamentése során automatikusan ez az alkalmazás is visszakerül az új rendszerbe,emiatt nem oldódik meg a probléma. Ilyenkor ki kell szűrni a problémás alkalmazást, majd egyesével kell átmenteni azokat a fájlokat, amelyekre igényt tart az ügyfél.
Szoftverfrissítés
A szoftverfrissítés leggyakoribb oka, a különböző operációs rendszerekhez kiadott kisebb-nagyobb frissítések feltelepítése. Ezek általában egy újabb készülék megjelenéséhez köthetők, de gyakori akkor is, ha teljesen új verziót adtak ki az iOS-ból vagy pedig kisebb problémákat kívánnak orvosolni. A friss rendszereket utólagosan foltozni kell a különböző biztonsági rések, működésbeli problémák, vagy épp optimalizációs beállítások miatt.
Előfordulhat, hogy a készülék hosszas használat során zavaróan belassul, vagy épp különböző alkalmazások használata közben lefagy és kikapcsol. Ezekben az esetekben egy vérfrissítés nagyon jót tehet a készüléknek. Jó eséllyel egy szoftverfrissítés után eredeti gyorsaságával kapod vissza a telefonod.
Kockázatok
Mindenképpen ajánlott a szoftverfrissítéshez egy stabil hálózati kapcsolat, és egy gyors átvitelre képes adathordozó, amely tartalmazza a biztonsági mentés fájlait.
Előfordulhat különböző frissítések során, hogy rejtett meghibásodásokat találunk. Erre leggyakoribb példa, ha a készülék hálózati modulja nem működik megfelelően. Ilyenkor nem végezhető el a frissítés, erről jelzést ad az adott program. Szervizünkben az ügyfél előzetes tájékoztatása után orvosoljuk a hibát és frissítjük a készüléket.

6 999 Ft
Nem vásárolható!
szerviz154477

Legtöbb esetben törött kijelzővel keresik fel szervizünket az ügyfelek. Fontos kiemelni, hogy kizárólag gyári minőségű beépítésével foglalkozunk azért, hogy a lehető legjobb minőséget tudjuk biztosítani.

79 990 Ft
Nem vásárolható!
szerviz155664

Sürgősen cserére szorul az iPhone 11 hátlapja, ha erősen karcosodott, illetve megtört. Habár a probléma esztétikai szempontból sem előnyös, de meghatározóbb, hogy nagyban csökkenti a készüléked értékét, ráadásul az ujjaidat is megvághatja egy törött hátlap.

29 999 Ft
Nem vásárolható!
3672000389637

iPhone 11 hátlapi kamerájának cseréje szükséges, ha a készített képeid minősége az utóbbi időszakban sokat romlott. Ha karcosodott a lencse, homályos képek születnek, és a kamera nem fog tudni fókuszálni. Ha porosodott, sötét foltok borítják majd.

29 990 Ft
Nem vásárolható!
szerviz189663

Az iPhone hátlapi szerkezete két részből áll. Az üvegborítású hátlapból, ami a készülék hátoldalát takarja, és a fémszerkezetű házból, amire előzetesen pattintották és ragasztották a hátlapot. Az iPhone 11 házát tehát abban az esetben kell cserélnünk, ha a készülék ejtést követően deformálódott, esetlegesen az oldalain, sarkain horpadások, horzsolódások keletkeztek.

59 990 Ft
Nem vásárolható!
szerviz177934

Ha a készülék gyorsabban merül, mint korábban, nagy valószínűséggel akkumulátor cserére lesz szükség. Készüléked semmit sem ér, ha már kora délután lemerül és nem tudod használni. Ne maradj eszköz nélkül a munkában vagy mindennapi teendőkben már a nap közepén. Bízd ránk készüléked és mi gyorsan orvosoljuk a problémát!

26 999 Ft
Nem vásárolható!
szerviziphone11_10

A szelfik és videohívások már mindennapjaink nélkülözhetetlen részesei. Ezeket azonban nagyban befolyásolja az előlapi kamera állapota. Ha homályos, zavaros képeid születnek az sajnos nem jelent jót. Ilyen esetben az előlapi kamera cseréje fogja helyrehozni a bajt. Ne pánikolj, ez egy rutinfeladat a szerviztechnikusaink számára.

24 999 Ft
Nem vásárolható!
szerviziphone11_9

Nincs is annál idegesítőbb, amikor semmit sem hallunk készülékünkön.  Gyakorlatilag használhatatlanná válik telefonunk, hiszen nem halljuk ha  hívnak, videók nézésekor nem hallatszik semmi. Ekkor egy csengőhangszóró cserével tudjuk orvoslni a problémát.

19 999 Ft
Nem vásárolható!
szerviziphone11_8

Ha a készüléked beszédhangszórója csendesebb az eddiginél, vagy tompábban szól, esetleg recseg, akkor érdemes bevizsgáltatni. Szervizünk visszadja a zökkenőmentes telefonálás élményét.

19 999 Ft
Nem vásárolható!
10termék 110