szerviz100399
A megbízható és egyenletes töltőért az iPhone 8 dock csatlakozó is felel. Hibajele ebből kifolyólag az, ha a készüléked töltőkábelre csatlakoztatva lassan, vagy éppen egyáltalán nem tölti magát. Az iPhone 8 dock csatlakozójának cseréjét javasoljuk, ha a készüléked alig, vagy egyáltalán nem veszi fel a töltést.
25 000 Ft
Nem vásárolható!
szerviz100405

 

Nincs is annál idegesítőbb, amikor semmit sem hallunk készülékünkön.  Gyakorlatilag használhatatlanná válik telefonunk, hiszen nem halljuk ha  hívnak, videók nézésekor nem hallatszik semmi. Ekkor egy csengőhangszóró cserével tudjuk orvosolni a problémát.

9 990 Ft
Nem vásárolható!
szerviz100403
Az iPhone 8-ban két hangszóró található, a szóban forgó beszédhangszóró, és a készülék alján található csengőhangszóró. Hibájára akkor gyanakodj, ha kihangosítva tökéletes minőségű a telefonhívás, mivel ilyenkor a csengőhangszórót használja az iPhone. Ha hívások során nem hallod a beszélgetőpartnered, de kihangosítva igen, az iPhone 8 beszédhangszóró cseréje oldja meg a problémát.
9 990 Ft
Nem vásárolható!
szerviz100397
Az iPhone 8 akkumulátorának cseréjét javasoljuk, ha a készüléked zavaróan rövid időn belül lemerül, vagy véletlenszerűen kikapcsol, és csak töltőre helyezve indul újra. A készüléket vezeték nélkül is tudod tölteni és megkapta a gyorstöltés lehetőségét, amivel akár 30 perc alatt 50%-ra tudod tölteni a telefonod, az akkumulátorának üzemideje semmit sem változott. Ebből kifolyólag intenzív használat mellett az iPhone 8 10-12 órán keresztül képes ébren maradni....
15 990 Ft
Nem vásárolható!
szerviz100408
Ha új készüléket vásároltál és a régiről szeretnél minden fontos adatot áttenni az új készülékre, vagy esetleg a régi készüléked megsérült és kellenének róla az adatok keress fel minket bizalommal kollégáink ezt is megoldják. A feltűntetett ár alapár, ha esetleg teljesen fel kell építeni a sérült készüléked ahhoz, hogy adatot tudjunk menteni róla úgy az ár változhat, kérj egyedi ajánlatot kollégáintól.
9 999 Ft
Nem vásárolható!