Kérdésed van? Hívj minket! +36 20 355 1331

iPad 10.2" (7 gen.) érintő csere

Az 7. generációs iPad egyértelműen azért született, hogy a régi iPad szériát leváltsa. Erre minden esélye meg van, mivel méreteit tekintve közel megegyezik, ráadásul a belső alkatrészeinek tudása sem marad el az említett szériától. A készüléket könnyen hordozhatóvá tervezték, erről árulkodik a 10.2" hüvelykes kijelzője is. Nagy felbontása és tűéles kontrasztaránya segítheti a mindennapi feladataidat, ugyanakkor szórakozást is nyújthat számodra.

Szerencsére az Apple nem építette egybe a kijelzőt, így ha megkarcolódik a felületi része, esetleg egy nagyobb ütődés során megtörik, nem szükséges az LCD-vel együtt eltávolítanunk, elég ha az érintőjét cseréljük. Mivel a nagyobb karcokból viszonylag könnyen olyan repedések alakulhatnak ki, melyek megvághatják az ujjaidat, érdemes minél előbb szervizünkhöz fordulnod.

39 999 Ft
Részletek

A garanciaidő a szervizelésre és a szervizeléshez szükséges általunk beépített alkatrészekre vonatkozik, amely a javított készülék átvételétől számítandó.

Szerviz garancia: 12 hónap ICONIC garancia!
Szervizelési idő: 4-6 munkanap

Budapesti szervizünkben tapasztalt munkatársaink precízen orvosolják iPhone készüléked problémáit. Szakembereinkre nyugodtan rábízhatod telefonodat, hiszen jól felszerelt szervizünkben gyors megoldást nyújtanak a készülékedben felmerülő hibákra.

Adatok
Cikkszám
iPad7genszerviz100910