Kérdésed van? Hívj minket! +36 20 355 1331

IPAD 10.2" (2019) SZERVIZ ÁRAK

5termék 15
iPad7genszerviz100927
Ha új készüléket vásároltál és a régiről szeretnél minden fontos adatot áttenni az új készülékre, vagy esetleg a régi készüléked megsérült és kellenének róla az adatok keress fel minket bizalommal kollégáink ezt is megoldják. A feltűntetett ár alapár, ha esetleg teljesen fel kell építeni a sérült készüléked ahhoz, hogy adatot tudjunk menteni róla úgy az ár változhat, kérj egyedi ajánlatot kollégáintól. A feltüntett ár minden megkezdett 2 órára vonatkozik....
5 999 Ft
Nem vásárolható!
iPad7genszerviz100911
A 2019-ben megjelent iPad egy remek lehetőség, ha gyors, korrekt, és elérhető áron kapható iPad-et keresel. Az iPad Pro széria újdonságaival egy időben megjelentett készülék 10.2" hüvelykes kijelzője hordozhatóságot és kényelmet sugall. Akár utazás közben, akár otthon pillanatok alatt előkaphatod, nézegetve a kedvenc képeidet, videóidat, de akár a munkádban is segítséget nyújthat.
94 999 Ft
Nem vásárolható!
iPad7genszerviz100910

Az 7. generációs iPad egyértelműen azért született, hogy a régi iPad szériát leváltsa. Erre minden esélye meg van, mivel méreteit tekintve közel megegyezik, ráadásul a belső alkatrészeinek tudása sem marad el az említett szériától. A készüléket könnyen hordozhatóvá tervezték, erről árulkodik a 10.2" hüvelykes kijelzője is. Nagy felbontása és tűéles kontrasztaránya segítheti a mindennapi feladataidat, ugyanakkor szórakozást is nyújthat számodra.

Szerencsére az Apple nem építette egybe a kijelzőt, így ha megkarcolódik a felületi része, esetleg egy nagyobb ütődés során megtörik, nem szükséges az LCD-vel együtt eltávolítanunk, elég ha az érintőjét cseréljük. Mivel a nagyobb karcokból viszonylag könnyen olyan repedések alakulhatnak ki, melyek megvághatják az ujjaidat, érdemes minél előbb szervizünkhöz fordulnod.

39 999 Ft
Nem vásárolható!
iPad7genszerviz100912
A meghibásodott iPad akkumulátorra több belső és külső jel is utalhat. Ha hamar lemerül a készüléked, illetve váratlanul, minden előjel nélkül kikapcsol, érdemes cserélned az alkatrészt. Ha púposodott, minél hamarabb kell cserélni, mivel a belső alkatrészeket is kinyomhatja.
34 999 Ft
Nem vásárolható!
5termék 15